Microsoft Office Excel 2016 (مقدماتی و پیشرفته)

-20%

Microsoft Office Excel 2016 (مقدماتی و پیشرفته)

۲,۶۳۰,۰۰۰ ریال ۲,۱۰۰,۰۰۰ ریال

• معرفی دوره
  • اهداف دوره
  • مخاطبان دوره
  • سرفصل های دوره
  • نظرات (0)

اکسل نرم افزاری است برای تجزیه، تحلیل و نگهداری آمار، ارقام و داده ها، این نرم افزار دارای دامنه کاربردی بسیار بالا و قدرت و دقت مثال زدنی است. به شکلی که از کوچکترین مسایل مانند محاسبات روزانه یک فرد تا محاسبه دقیق مالیات و شرح حسابداری یک شرکت را به آسانی و با بالاترین دقت ممکنه انجام می دهد. اکسل قابلیت برنامه ریزی، محاسبه و بایگانی را به شکیل ترین حالت ممکن دارا می باشد. اکسل را می توان یک دیتابیس آفلاین نیز دانست زیرا که برای امور اداری و جلوگیری از تکرار مکررات عالی می باشد. فراگیری اصولی و کاربردی این نرم افزار می تواند برای هر کسی بسیار جالب و جذاب باشد، زیرا با صرف زمان بسیار اندک می توان در آن حرفه ای شده و ایجاد اشتغال کرد.

دوره اکسل پیشرفته یک دوره فشرده از نکات کاربردی و ترکیبی اکسل هست.این کلاس برای کسانی مناسب هست که تجربه کافی در کار با اکسل رو دارند و قصد دارند که با یادگیری ترفندهای پیشرفته کیفیت و سرعت کار خودشون رو بهبود بدن.رویکرد آموزشی در این دوره به صورتی تنظیم شده که شرکت کنندگان بتونند دانش اکسلی خودشون رو کامل کرده و توانایی حل مسائل پیچیده رو بدست بیارند.با گذراندن این دوره شما توانایی ایجاد نمودارهای پویا، فرمول نویسی های پیشرفته و در نهایت استفاده ترکیبی از امکانات اکسل بدست خواهید آورد که قدرت شما رو در تهیه گزارش های حرفه ای و داشبوردهای مدیریتی افزایش میدهد.

آشنایی با نرم افزار بسیار پرکاربرد اکسل و کاربردهای آن در آینده کاری و همچنین آشنایی دانشپذیران با مباحث کاربردی و پیشرفته نرم افزار اکسل

دانشجویان و فارغ التحصیلان تمامی رشته ها
  • آشنایی با محیط اکسل (کاربرگ،سلول ،ویژگی های آن،ویرایش،حذف و اضافه،تغییر سایز و نامگذاری سلول و بازه ها،کاربرگ Define name و…)
  • آموزش کلیه ابزار های نوار استاندارد
  • نکات مربوط به تنظیمات پرینت و فرمت،….
  • آموزش نکات گرافیکی( رسم نمودارها و جداول ، ویرایش و سفارشی سازی، ساخت اشکال و نمودار های خاص و انواع Sparkline….)
  • آموزش توابع اکسل( توابع تاریخ، زمان، ریاضی، آماری ، مثلثات و ….)
  • آموزش فرمول نویس در محیط اکسل(If, and, or,…)و ترکیب آنها با توابع اکسل
  • نکات کلی در رابطه با فرمول ها و توابع اکسل(پیش نیاز ها و پس نیازها،انواعerror ها و رفع آن، EvaluatorFormula و فرمت بندی شرطی و Conditional Formatting و….
  • محافظت از کاربرگ ها و فایل های اکسل و انواع ذخیره سازی(…. , protect sheet, protect workbook)
  • نکات کلیدی و بسیار پرکاربرد داده ها و ابزارهای خاص (Advanced-Group – Data validation-Subtotal- Sort & filter-Past Special-hyperlink)
  • معرفی ابزارهای تصمیم گیری (Analysis Toolpak-what if analysis-scenario manager- goal seek)
  • آشنایی با ماکروها روش اجرا و ضبط آن
  • آموزش مسائل مربوط به بانک اطلاعاتی و ساخت table های اطلاعاتی و حذف رکورد های تکراری
  • آموزش تهیه گزارش از بانک ها اطلاعاتی و آنالیز داده ها باکمکPivotable وPivotchart،فرمول نویسی Data base وارتباط بین table ها بر اساس Relationships
  • آموزش آرایه ها
  • ترکیب کار برگ ها و کارپوشه ها و پیوند چند کار پوشه به هم (consolidate و….)
  • ایجاد واستفاده از کنترل های User Form
  • توابع مالی و اقتصاد مهندسی(وام ، استهلاک، سود مرکب و ساده و…)
  • آشنایی با محیط بسیار مهم برنامه نویسی VBA اکسل( امنیت ماکروها، رویه های SUB،VBA Function و…)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “Microsoft Office Excel 2016 (مقدماتی و پیشرفته)”