زبان انگلیسی-Compact A

• مخاطبان دوره
  • سرفصل های دوره
  • نظرات (0)

دوره های زبان بزرگسالان مختص رده سنی ۱۸ سال به بالا بوده وشامل دوره های مبتدی، متوسطه و دوره های تخصصی و پیشرفته می باشد. در دوره های انگلیسی کالج دانشگاه، کتاب های American English File تدریس می گردد.

مزیت اصلی سری کتاب های یاد شده به شرح زیر است:

• شش سطح برنامه تحصیلی جامع برای دوره های مبتدی تا پیشرفته زبان انگلیسی
  • محتوای کاملا جدید در مقایسه با نسخه اول (75درصد بهبود و تغییر)
  • ویدیوهای تعاملی برای تقویت مهارت مکالمه از طریق مثال هایی در دنیای واقعی و سناریوها
  • تمرین گرامر، لغت و تلفظ در هر درس
  • سیستم iChecker با امکان بررسی پیشرفت تحصیلی و کتاب کار صوتی برای تقویت استقلال زبان آموز و تقویت خودسنجی
  • سی دی های آزمون با طیف وسیعی از نمونه سوالات کاربردی
  • سیستم تمرین آنلاین آکسفورد (Oxford Online Practice) برای زبان آموزان تمرین های هدفمند و انگیزشی ارائه می دهد تا مهارت خواندن، نوشتن، شنیدن و مکالمه را تقویت کنند. مدرسان نیز با سیستم آنلاین مدیریت یادگیری (Online Learning Management System) به راحتی می توانند روند پیشرفت زبان آموزان را بررسی و مدیریت کنند.
مناسب رده سنی ۱۸ سال به بالا و علاقمندان به زبان اینگیلیسی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “زبان انگلیسی-Compact A”