روش اجزاء محدود در تحلیل مسائل مهندسی با ABAQUS (مقدماتی)

-20%

روش اجزاء محدود در تحلیل مسائل مهندسی با ABAQUS (مقدماتی)

۲,۳۷۵,۰۰۰ ریال ۱,۹۰۰,۰۰۰ ریال

• معرفی دوره
  • اهداف دوره
  • مخاطبان دوره
  • سرفصل های دوره
  • نظرات (0)

نرم‌افزار Abaqus نرم افزار مناسبی در زمینه‌های مهندسی به کمک کامپیوتر و تجزیه و تحلیل المان‌های محدود می‌باشد، که در سال 1978 روانه بازار شد. نام و لوگو این نرم‌افزار بر اساس ابزارهای محاسباتی abaqus طراحی شده است. این نرم‌افزار جامع و قدرتمند پاسخ‌گوی مناسبی برای انواع مشکلات مهندسی ساده و پیچیده است که گستره وسیعی از کاربردهای صنعتی را پوشش می‌دهد. آباکوس در صنایع خودرو، هوا فضا و تولیدات صنعتی کاربرد دارد و در میان موسسات علمی و تحقیقاتی، به خاطر قابلیت‌های گسترده‌اش در زمینه مدل‌سازی مواد و امکان تولید سفارشی برنامه‌ها , شناخته شده است. آباکوس همچنان مجموعه‌ای از قابلیت‌های مالتی فیزیک مثل جفت‌های صوتی-ساختاری، فیزوالکتریک و ظرفیت منافذ ساختاری را فرآهم می‌آورد و همین موضوع، آن را به نرم‌افزاری مفید برای مدل‌سازی‌های سطح تولید در زمینه‌های مختلف تبدیل می‌کند. این پکیج نرم‌افزاری که در ابتدا برای کارکردهای فیزیکی غیر خطی طراحی شده بود، در حال حاضر دامنه گسترده ‌تری از مدل‌سازی‌ها را پوشش می‌دهد. در دوره آموزشی نرم‌افزار Abaqus با عملکرد این نرم‌افزار به طور کامل آشنا خواهید شد . لازم به یادآوری است که این برنامه شامل لیست گسترده‌ای از مدل‌های رفتار ماده است که توانایی شبیه‌سازی رفتار اغلب مصالح مهندسی مانند فلزات، لاستیک، پلیمرها، کامپوزیت‌ها، بتن مسلح، فوم‌های شکننده و حتی مصالح ژئوتکنیکی مثل خاک و سنگ را دارد.

آشنایی با شبیه‌سازی قدرتمند مهندسی و حل تحلیل‌های خطی و غیرخطی
مدیران و کارشناسان فنی و مهندسی،دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مهندسی مکانیک
  • ایجاد هندسه در آباکوس
  • تعیین خواص مواد در آباکوس
    مواد الاستیک،مواد پلاستیک،آشنایی نحوه تعریف مقطع اعضای خرپا
  • نحوه اسمبل کردن قطعات وقیود گذاری هندسی در آباکوس
    نحوه کار با نمونه های مدل در آباکوس
  • نحوه آنالیز مدل در آباکوس
    استاتیکی،دینامیکی،کمانش،ارتعاشات،حل همزمان حرارتی ودینامیکی،حل برخورد
  • نحوه بر همکنش سطح ها در آباکوس
    برخورد هرتز،انتقال حرات جابجای،انتقال حرارت تشعشعی،اصطکاک،استفاده از قیود،استفاده از رابطه ها
  • نحوه وارد شدن نیرو ها و ایجاد شرایط مرزی در آباکوس
    تک نیروی،فشاری،برشی،خطی،هارمونیک،ضربه ای
  • دانه بندی هندسه قطعه و نحوه مش زدن در آباکوس
    مفهوم دانه بندی،دانه بندی مدلف،کمیت دانه بندی،ویژگی های الگوریتم خاص مش زدن،مش بندی قطعات پیچیده و روش مش زدن آنها،استقلال از مش
  • ایجاد فرآیند تحلیل و نحوه سرعت دادن به حل درآباکوس
  • آشنایی با نحوه نمایش نتایج در آباکوس
    نمایش کانتور وتنظیمات مربوط،نحوه انتخاب متغییرهای مختلف جهت نمایش،نمایش اطلاعات بصورت نموداری،نحوه ذخیره داده ها بصورت جدول،نحوه ایجاد فیلم

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روش اجزاء محدود در تحلیل مسائل مهندسی با ABAQUS (مقدماتی)”